www.alpha-med.gr
www.alpha-med.gr
 
 

Το SET 860 αποτελεί ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά για την τηλεόραση και άλλες πηγές ήχου, με εύκολα ευμεγέθη ρυθμιστικά και εργονομικό σχεδιασμό. 
Πολύ ελαφρά με ρυθμιστικό έντασης, ρυθμιστικό εξισορρόπησης ήχου για κάθε αυτί (balance) καθώς και ρύθμιση mono - stereo. Με λήψη και σε διαφορετικά δωμάτια από την πηγή/ τηλεόραση.
Ρυθμίζεται με βάση την ακουστική δυνατότητα του χρήστη. Με βάση φόρτισης, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και δυνατότητα να μην απομονώνεται ο ήχος για την υπόλοιπη οικογένεια (scart σύνδεση). Διαθέτει τρεις επιλογές προφίλ για βελτιστοποίηση του ήχου ανάλογα με τις ανάγες. 

Γενική περιγραφή:
Το Set 860 είναι ένα σύστημα στερεοφωνικής ακρόασης (RF) που εξυπηρετεί ιδιαίτερα στην ασύρματη ακρόαση μέσα στο σπίτι σας ή στον κήπο. Είτε παρακολουθείτε κάποιο πρόγραμμα στην τηλεόραση, είτε ακούτε εξεζητημένη κλασσική μουσική, το Set 860 θα σας προσφέρει χωρίς αμφιβολία άριστο ήχο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά προφίλ, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού, και να βελτιώσετε την ομιλία ή τη μουσική όταν το επιθυμείτε.

Ο ελαφρύς δέκτης είναι άνετος στην εφαρμογή, χάρη στα προσαρμοζόμενα προστατευτικά καλύμματα για τα αυτιά. Τα εργονομικά κουμπιά και η οπτική απόκριση ορισμένων λειτουργιών καθιστούν το Set 860 άνετο στη χρήση. Μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας με την τηλεόραση, το στερεοφωνικό ή το ραδιόφωνό σας.

 
 
 
 
Bernafon
Unitron
Phonak